Wednesday, 12 May 2010

Naruto Episode 1


Part 1

video

Part 2



video


Koleksi naruto

Aku tak tahu la, kalo aku ada masa ke tak download naruto. Aku ade koleksi naruto yang lama. Maybe susah kot nak jumpa dah. Skang org suma lebih fokus pada Naruto shippuden. Aku akan upload Naruto shippuden yang latest kat sini. Alang-alang aku nengok tiap2 minggu kan.

Banyak aje site naruto, type aje naruto shippuden online ke, donlot ke...sure ada. Cuma kat sini, aku nak letak naruto zaman berhingus die. Time die fight ngan sasuke mase mula2 blaja ngan kakashi dulu. Enjoy~!!!
 
Copyright © 2010 ~Naruto Freaksss~ | Design : Noyod.Com | Images : Red_Priest_Usada, flashouille